top of page
  • joeyvanmierlo

Waarom kunstgras een goede keuze is bij het boardingveld of pannakooi

Voetbalboarding is een variant van voetbal waarbij het speelveld omgeven is door hoge wanden of hekken, waardoor de bal in het spel blijft en er geen tijd verloren gaat aan het zoeken van de bal. Omdat voetbalboarding vaak op een afgesloten terrein wordt gespeeld, is het belangrijk om te kiezen voor een duurzaam oppervlak dat bestand is tegen intensief gebruik. Kunstgras is een uitstekende keuze voor voetbalboarding omdat het vele voordelen biedt ten opzichte van natuurlijk gras.


Ten eerste is kunstgras veel duurzamer dan natuurlijk gras. Kunstgras kan lang meegaan en is bestand tegen intensief gebruik, waardoor het ideaal is voor de constante impact van voetbalboarding. Kunstgras heeft ook minder onderhoud nodig dan natuurlijk gras, omdat het niet hoeft te worden gemaaid, bemest of bewaterd. Dit betekent dat de kosten voor het onderhouden van kunstgras lager zijn dan die voor natuurlijk gras.


Een ander voordeel van kunstgras is dat het een consistente speelomgeving biedt voor voetbalboarding. Kunstgras is vlak en biedt dezelfde weerstand en demping over het hele speelveld, waardoor de spelers kunnen vertrouwen op een gelijkmatig en voorspelbaar oppervlak. Dit zorgt voor een betere speelervaring en minder risico op blessures.

Daarnaast kan kunstgras helpen om het speelveld droog en schoon te houden. Natuurlijk gras kan modderig worden bij regenachtig weer en kan veel vuil en bladeren verzamelen. Kunstgras daarentegen blijft altijd droog en schoon, waardoor het spelen van voetbalboarding altijd mogelijk is, ongeacht de weersomstandigheden.


Ten slotte biedt kunstgras een esthetische waarde aan voetbalboarding. Kunstgras is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden aangepast aan de kleuren van het team of de club. Dit zorgt voor een professionele uitstraling van het speelveld en kan helpen bij het opbouwen van de merkidentiteit van de club.


Kortom, kunstgras is een duurzame, onderhoudsvriendelijke en consistente keuze voor voetbalboarding. Het biedt een gelijkmatig speeloppervlak, droge en schone omstandigheden en esthetische waarde. Als u op zoek bent naar een duurzame en efficiënte oplossing voor uw voetbalboarding terrein, dan is kunstgras zeker het overwegen waard.


Kunstgras is met name interessant voor kleinere voetbalboarding velden en pannakooien. Wij leveren pannakooien zonder gras maar kunnen ook het complete plaatje verzorgen. Kunstgras is al verkrijgbaar vanaf € 10 per m2.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voetbalboarding voor het populaire straatvoetbal

Straatvoetbal is een populaire vorm van voetbal die wordt gespeeld op straten, pleinen en andere openbare ruimtes. Het spel wordt vaak gespeeld zonder regels en zonder officiële scheidsrechter. Het do

Boarding voor speedsoccer, maar wat is dat nou precies?

Speedsoccer is een populaire variant van voetbal die zich richt op snelheid en vaardigheid. Het spel wordt gespeeld op een klein veld, meestal indoors of op een kunstgrasveld, en de teams bestaan uit

Comentarios


bottom of page